Avgifter til betaling??!!

Postet av Kjelsås basket treningstider den 11. Feb 2020

Vi har fått en del henvendelser ifb med purringer og betalingsoppfordringer de siste dagene. Her er en liten beskrivelse av hva og hvordan. 

Vi har to avgifter som skal betales pr medlem pr år:

  1. Medlemsavgift for Kjelsås IL
    Denne går til drift av klubben sentralt, og brukes til noen overføringer til oss som basketgruppe ila året. Avgiften blir sendt ut 1.februar hvert år

  2. Treningsavgift til bakset
    Denne går til å dekke basketgruppens utgifter ifb med serier, trenere og leie av halltid. Denne avgiften går i sin helhet til basketgruppen. Denne avgiften sendes ut to ganger i året med 50% i august (før seriestart) og 50% i januar (midt i sesong)

Det betyr at dere nå i jan/feb har fått to fakturaer pr medlem. En for medlemsavgift og en for 50% av treningsavgiften. 

En feil kan ha oppstått

Vi har fått en rekke henvendelser om at det har kommet purring på Treningsavgiften uten at det er sendt ut en faktura. Det kan dessverre ha skjedd for enkelte. 

Prosedyren er at dere skal motta en mail om at faktura ligger tilgjengelig i Min idrett (Idrettsforbundet sitt sentrale system). Dersom denne mailen ikke er blitt sendt så har fakturaen bare dukket opp i Min idrett, og så forfalt uten at dere har blitt gjort oppmerksom på dette. Det beklager vi i så fall! 


Sjekk Min Idrett

Alle faktura skal ha dukket opp i Min idrett. Her kan dere også betale direkte. Se linken under for brukerveiledning om dere ikke har benyttet dere av denne.

Har dere ytterligere spørsmål til faktura så er det fint om dere kontakter kontoret@kjelsaas.no. Her sitter det flinke folk på dagtid og kan hjelpe. 


Brukerveiledning for Min idrett:Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Kjelsås basket treningstider