Trenger du støtte til Kjelsås ILs sommeraktiviteter for barn?

Postet av Kjelsås Idrettslag den 29. Jun 2020

Covid-19 har medført at flere familier har hatt én eller begge forsørgere permittert over lengre tid. Mange har også mistet jobben. I tillegg er stort sett alle sommerferieplaner endret i år. Mange bestilte reiser har gått i vasken. Det gjør at en del barn og unge kanskje ikke får ferie med planlagte aktiviteter i det hele tatt. Dette kan ha økonomiske konsekvenser, og for mange er det ikke bare å endre planer eller betale ny ferie. Flyselskapene bruker nå flere måneder på å refundere flybilletter og det betyr at familier rett og slett ikke har råd til å betale for hverken ferie eller fritidsaktiviteter i år.

Er du i en situasjon der det er vanskelig å betale for barnas sommeraktiviteter i regi av Kjelsås IL, kan du trygt kontakte oss på skjemaet under. Dette gjelder både om barnet har vært med på en aktivitet, er meldt barnet på en aktivitet eller om du kunne tenke deg å gjøre det, men ikke får økonomien til å strekke til. 

Har barn vært med på en aktivitet i uke 26 eller 27 kan du søke om støtte, eller ønsker du å melde barn på en aktivitet 33, men økonomien til å strekker til. Her kan du lese mer og søke om støtte. 

Kjelsås ILs sommeraktiviteter til redusert pris eller gratis plass? Her kan du lese mer og søke om støtte.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.